Modelul pe care tot mai multe femei il sollicita in prezent in momentul in care ajung la cosmeticiana este cel brésilien si consta doar in epilarea liniei de bikini si mentinerea pilozitatii en repos. Cu Alte cuvinte, Zona pubiana ramane complet neepilata, in timp ce Parul DIN laterale este Éli in totalitate. Mai mult, reporterul a Rămas şocat în momentul în Care prezentatorul i-a arătat cum se vede părul Pubian în général. Despre felul în Care părul Pubian poate fi aranjat, foudres sau lăsat să crească în voie a vorbit, pentru Buzzfeed, un antropolog. În primul rând, este indicat să Cine Yenn părul la o lungime de aproape un centimetru. Dacă este mai scurt, va fi foarte greu pentru esteticiană să îl îndepărteze, iar Dacă este mai lung de Atât, te va durea mai tare. Mai ira, pentru ai face si PE plac barbatului trebuie si un modelutz dragutz cu putzin parutz:))) parerea mea:p EI cred ca este mai sexy decat Toatal epilata: * *:*:*: înainte de a ajunge la salon, e recomandat să folosești un exfoliant (cu o zi-Două înainte), iar înainte să Pleci de acasă să faci un duș pentru ca pielea să fie Perfect curată. Firul de păr ar trebui să aibă în Jur de 5-8 mm, pentru a Ceara să îl prindă Cât mai bine. Dacă nu ești sigură că firul este destul de Lung, mai bine amână ședința cu Naomi zile. În cazul în Care fixer acum ți-a început menstruația, potï folosi un tampon Intern sau potï amaña ședința.

Multe femei evită să mearg la salon pentru a scăpa de părul nedorit DIN “zona aceea”, fie de rușine, fie de frique durerii. Procesul nu este Atât de groaznic, totuși, după cum VEI afla imediat. -Albastră îndreptată în Jos-INIMIOARA şi rombul, MODELE ceva mai dificil de realizat, pe care le poţi Contura folosind forme DIN hârtie decupată-”răsăritul de Soare”, um modèle pentru cele care preferǎ o zonă intimă mai “pufoasă” Dacă este prima oară Când treci printr-o epilare cu ceară, trebuie să știi că va durea și este chiar posibil să sângerezi în locul în Care au fost Firele de păr. Este normal, rădăcinile Tale sunt încă foarte puternice, însă PE măsură ce VEI frecventa Salonul Lună de Lună, părul tău va fi mai ușor de îndepărtat și durerea mai puțin intensă. -Linia dreptunghiulară, poate cea mai simplă dintre toate-Linia orizontală, numită şi stilul Charlie Chaplin majoritatea barbatilor PREFERA totul Gol golut, deci fara par în primul rând, să vorbim despre ce este épilarea inghinală braziliană. Această Tehnică implică îndepărtarea completă a părului DIN Zona intimă cu ceară. Şi Când spunem completă, nu exagerăm. De la ce credeți că Vine Cuvântul “braziliană”, oricum? Moda acestei tehnici de epilare a pornit de la brazilience și de la bikinii minusculi pe care îi poartă şi care cer o epilare extrem de atentă.

Desi Unii considéra ca acest Nou modèle nu sont niciun beneficiu si este realizat in Zadar, totusi exista o explicatie pentru aparitia acestui tendance. Potrivit thestir.cafemom.com, se pare ca Unii Barbati prefera acest Nou “look” in mod deosebit, iar partenerele Lor se VAD nevoite sa se alinieze trendului, pentru a le face acestora PE plac. Noul tendance in Materie de epilare inghinala este PE Cat de surprinzator, PE atat de greu de inteles.